Leef je Essentie

 

Gun jezelf diepgaande coaching om die verandering teweeg te brengen waar je misschien al jaren naar verlangt. Krijg meer inzicht in wie je bent, waar je heen wil en wat je nog in de weg staat. Kies voor Jou!

 

In de coachingstrajecten begeleid ik je met volle aandacht en vaardigheid door blokkades in jezelf waar je wellicht al jaren in vastloopt. Dit kunnen patronen, overtuigingen of diepliggende trauma’s zijn. Je gaat deze blokkades werkelijk verwerken, waardoor je bij jouw unieke, buitengewone kern uitkomt. Dan kun je ontspannen zijn, de juiste keuzes maken, genieten en voelen waar jouw hart naar uitgaat. Als je op een vrije manier jezelf bent, stroomt je passie vanzelf, word je niet gehinderd door angsten of andere blokkades, ben je vrij van ballast uit het verleden. Dit is dé weg naar meer bezieling in jouw leven.


Waarom dit traject?

Je kiest voor een coachingstraject bij Sentira als je op zoek bent naar meer geluk, meer bezieling, meer passie in je leven. Als je er echt aan toe bent om oude patronen te gaan doorbreken en te gaan leven vanuit jouw unieke essentie. Als je jezelf op diepere lagen wil leren kennen en alles wat jou beperkt durft te gaan loslaten. Ik zeg bewust durft te gaan loslaten, omdat het gevoelige en confronterende reis in jezelf is. Een reis die je veel oplevert: levensvreugde, en gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, liefde voor jezelf en meer liefde in het algemeen, een diep gevoel van vrijheid en thuis zijn in jouw leven.


Mijn rol in jouw traject

In de eerste plaats schep ik een veilige basis waarbinnen jij er helemaal mag zijn en je je totaal gezien mag voelen. Vanuit een fijn afgestemde intuïtie zal ik je doortastend en met inzicht begeleiden. Ik maak gemakkelijk verbinding met wie je in essentie bent en heb een sterk onderscheidingsvermogen. Daardoor vaak al snel in de gaten waar patronen vastzitten en transformatie vragen. Vervolgens beschik ik over een zeer grote variatie aan mogelijkheden om in te zetten ten behoeve van die transformatie, die ik helemaal kan afstemmen op jouw unieke situatie en behoeften.


Tarief 

Voor een sessie van 2 uur staat een tarief van €95,-. De kosten worden niet vergoed door de verzekering.


Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, mail naar Conny@sentira.nl of bel 0648500049