Verbind in Vrijheid

Vind de kern van je relatie terug. Bevrijd je van je oude structuren en ontdek wat je elkaar nog werkelijk te bieden hebt. Vind harmonie in een samenzijn vanuit wie je werkelijk bent. Totale eerlijkheid, totale openheid, totale veiligheid. Vrije verbinding.

 

Zowel in liefdesrelaties, als familierelaties, vriendschappen of werkrelaties krijgen we te maken met onderlinge dynamieken die ons tot op het bot kunnen raken. Zowel op de mooiste als de meest pijnlijke vlakken. Zelfs als we ons helemaal op onze plek voelen binnen een relatie kunnen we soms moeite hebben met de rol die de ander in ons leven speelt. Met de eigenschappen die de ander laat zien, de kwetsbaarheden die we nog in ons dragen of wat we over onszelf gespiegeld krijgen. Soms lijk je elkaar niet meer te kunnen vinden, lijkt verbinding onmogelijk en voel je verlangen om uit de relatie te bewegen.

Hoewel de relatie loslaten de juiste keuze kan zijn, kom ik in de praktijk vaak tegen dat het niet misgaat in de essentie van de band tussen mensen, maar op het vlak van wat mensen bij zich dragen. Vervelende ervaringen, trauma’s, overtuigingen, patronen en communicatie zijn allemaal van invloed op de onderlinge dynamiek in de relatie. Wanneer we ons daar niet bewust kan zijn kunnen deze aspecten de relatie behoorlijk saboteren. je kunt verzanden in patronen die stammen uit het verleden en niets met het nu te maken hebben, vast blijven lopen in wissewasjes of hele diepgaande negatieve overtuigingen koesteren die niet kloppen met de werkelijke situatie. Tegelijkertijd krijg je met iedere relatie, zowel prive als zakelijk, ook een unieke kans. Iedere relatie kan een enorme bron van groei zijn, mits je die kans grijpt. De meest intensieve relaties kunnen ons de meest diepe inzichten over onszelf geven en ons enorm helpen op ons levenspad.

Vanuit deze benadering biedt Sentira relatiecoaching aan. De trajecten worden afgestemd op jullie unieke behoeften, een teamcoaching zal er anders uitzien dan huwelijkscoaching. De essentie blijft echter hetzelfde: alle leden komen uit bij de kern, krijgen inzicht in wat ze kunnen leren uit deze relatie en worden geholpen voorbij de blokkerende patronen te bewegen. Dan ontstaat een diepe verbinding, vanuit waar je vanzelf voelt waar deze relatie toe dient en wat de meest passende vorm is om de relatie verder in te laten bewegen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, mail naar Conny@sentira.nl of bel 0648500049