OmniWork

OmniWork

OmniWork is in het leven geroepen om ondernemers te ondersteunen in het verbeteren van de totale werkervaring en resultaten binnen de organisatie.Omni staat voor totaal. Wij duiken vanuit een holistisch perspectief in het DNA van een organisatie. Vanuit een helikopterview en diepteonderzoek weten wij nauwkeurig vast te stellen waar de stroming in een organisatie stagneert. Wij brengen in kaart wat nodig is om het succes en de werkvreugde weer voluit te laten floreren. Wij begeleiden bij het implementeren van de uitkomst op het overkoepelende en het microniveau.

Ons vertrekpunt blijft gedurende het gehele traject; vitaliteit, duurzaamheid, werkplezier, bewustzijn en waardevermeerdering voor het grote totaal.

Inzicht hebben de meeste ondernemingen inmiddels wel verkregen, maar hoe maak je elk bedrijfsproces en elke werknemer congruent aan die inzichten? Dat is wat OmniWork voor organisaties bewerkstelligt. Wij stoppen niet na de training en het rapport. De gewenste veranderingen doorvoeren op fysiek, mentaal EN emotioneel niveau, dat is onze kracht! Direct op elke werklaag.

Wat ons verder bijzonder maakt is dat wij in onze aanpak desgewenst ook de omhulling meenemen. Hierbij kun je denken aan het vitaliseren van het gebouw, de omgeving en de binnenruimtes. Zelfs een volledig duurzaam gebouw van vitaliserende bouwmaterialen behoort tot onze mogelijkheden.

Ook werving en selectie maakt deel uit van ons totaalconcept. Omdat wij zo diep in het DNA van de organisatie duiken en weten welke krachten nodig zijn om de vitale weg te kunnen blijven volgen, zijn wij in staat om de juiste mensen matchen.

Het OmniWork-team verbindt veel specialisaties tot een allesomvattende transformatiemotor.

Ook toe aan de verandering? Mail naar Conny@oergeboorte.nl of bel 0648500049

Partners:
www.libeboek.nl
www.now-d.com

Getagd met , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*