Werk je Passie

Wat geeft jou een gevoel van voldoening, passie, vreugde en meerwaarde in werk? Een vraag waarop velen van ons het antwoord zoeken terwijl we ons niet gelukkig voelen in ons huidige werk. Vind jouw antwoorden door een loopbaantraject bij Sentira.

 

Loopbaantrajecten zijn op verscheidene manieren in te richten. Toch zijn er meestal gelijke noemers die gebruikt worden, waaronder het gebruik van assessments.

Sentira heeft echter haar eigen benadering van loopbaan coaching waar assessments duidelijk geen onderdeel van zijn. Sentira coacht je namelijk niet naar een baan, maar naar je Passie. En om die te vinden moet je echt in jezelf kunnen duiken. Ontdekken wat je juist nog niet weet over jezelf. Die aspecten van je persoonlijkheid ontsluiten en met elkaar verbinden om jezelf op een nieuw niveau te leren kennen.

Daarom starten we bij Sentira met een inzichtsgesprek. Door middel van unieke begeleiding ga je in het eerste gesprek niet alleen kennis maken met de coach, maar vooral met jezelf. Haarscherp kom je oog in oog te staan met je werkelijke vraag, de blinde vlek waardoor je tot nu toe je passie niet hebt kunnen vinden.

Vanuit daar gaan we antwoorden vinden. Die antwoorden zijn persoonlijk. Ik heb ze niet, jij wellicht ook nog niet, maar ik heb wel de middelen tot mijn beschikking om jou te helpen de antwoorden in jezelf te vinden.

Vervolgens gaan we jouw antwoorden verbinden met de wereld, hem in een grotere context zetten. Wat kun je met jouw passie bijdragen aan de wereld. Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat het voor geluk in werk essentieel is dat je ook het gevoel hebt dat je een bijdrage levert aan een groter geheel. Dit hoeft niet spectaculair te zijn, we kunnen niet allemaal een Martin Luther King zijn, maar we kunnen wél allemaal voldoening vinden in de bijdrage die we leveren. Mits we het soort bijdrage leveren dat daadwerkelijk bij ons past.

Die antwoorden gaan we concretiseren naar werk. Hoe kunnen we dit alles vormgeven in werk waarmee we de voor jou nodige financiële middelen genereren.


Kosten

De trajecten bij Sentira bestaan uit gemiddeld 6 tot 9 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur. Kosten per uur zijn 90 euro excl. btw. Per bijeenkomst wordt afgestemd welke opdrachten passend zijn om tussendoor thuis actief mee aan de slag te gaan. Eventuele materialen die gebruikt worden zijn bij de prijs inbegrepen, evenals email ondersteuning tussendoor.
Ik ben zowel voor particulieren als voor organisaties inzetbaar.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak, mail naar Conny@sentira.nl of bel 0648500049